I AMBIO AS behandler vi alle kandidater med respekt, integritet og rettferdighet. Uansett alder, nasjonalitet, kjønn, legning, politisk orientering eller etnisk bakgrunn.

Vi er genuint opptatt av dine egenskaper og din egnethet, samt din evne og vilje til å lykkes i den jobben vi rekrutterer deg til på vegne av vår oppdragsgiver.

Enten du nå søker en spesifikk stilling eller registrerer deg under “Åpen søknad” setter vi pris på om du laster opp et bilde av deg selv samtidig.

Du er velkommen til å laste opp din CV elektronisk i vår CV base, enten via en ledig stilling du finner utlyst på Ledige stillinger.

Eller registrer deg under Åpen søknad om du ikke skulle finne drømmejobben akkurat nå.

Ved å registrere CVen din i vår base samtykker du samtidig at AMBIO AS behandler og lagrer de opplysninger som gis av deg, i den hensikt å rekruttere deg til fast stilling på vegne av våre oppdragsgivere.

Disse opplysningene gis frivillig og du er gjort kjent med at du kan kreve innsyn og sletting etter personopplysningslovens § 18 og retting etter samme lovs § 27 og § 28 samt gjeldende regler ift GDPR.

Alle opplysninger blir behandlet strengt konfidensielt og er automatisk slettet og makulert av AMBIO AS så snart oppdraget for en av våre oppdragsgivere er avsluttet – om ikke annet er skriftlig avtalt med deg på forhånd.

Som vår kandidat blir du aldri lansert til potensielle oppdragsgivere uten på forhånd å ha vært intervjuet og gitt ditt samtykke – samtidig vil du også få relevant og god informasjon om stillingen og oppdragsgiveren du er aktuell for hos oss.